Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S5 için Android Marshmallow güncellemesi başladı

Samsung'un kendi ana vatanında Samsung Galaxy S5 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesini dağıtmaya başlaması, yükseltmenin kısa süre sonra diğer ülkelere de geleceğini gösteriyor.
Samsung büyük Android güncellemelerini dağıtmak için tuhaf bir yol izliyor. Güney Koreli şirket Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin dağıtılmaya başladığını doğrulamasına rağmen, yükseltme birçok ülkede yayınlanmadı. Samsung bu ayın başlarında ise Galaxy Note 5 için Marshmallow dağıtımına başladı ancak hala çok sayıda kullanıcı güncellemenin kendi phabletlerine gelmesini bekliyorlar.
Bugün ise SamMobile, Samsung Galaxy S5'in sadece Güney Kore'de Android 6.0 Marshmallow güncellemesini almaya başladığını bildirdi. Doğal olarak Samsung henüz yükseltmenin durumunu teyit etmemiş durumda ve Galaxy S5 için Marshmallow güncellemesinin bir sonraki durağının neresi olacağını kestirmek zor. Ancak Android 6.0.1 Marshmallow şimdi LG U+ operatörleri üzerinde kullanılan Samsung Galaxy S5'in (SM-G900L) tüm unlocked (kilidi açık) sürümleri için kullanılabilir durumda.
Samsung'un güncellemeyi daha fazla ülkeye dağıtmaya başlamasının birkaç hafta sürebileceği belirtiliyor. Neredeyse Nisan ayına girecekken teknoloji devi hala önceki amiral gemisi akıllı telefonları için Android 6.0 Marshmallow sunmuş değil. Güney Koreli şirket güncellemeyi tamamlayana kadar Google çoktan Android N'yi yayınlamış bile olabilir. Öte yandan Samsung'un Temmuz ortasında tanıtılması beklenen Galaxy Note 6 cihazının Android N işletim sistemi ile gelen ilk akıllı telefon olabileceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8435 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, android marshmallow ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim