Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S5 yeni güncelleme sonrası stres seviyenizi de ölçebiliyor

Samsung Galaxy S5 yeni güncelleme sonrası stres seviyenizi de ölçebiliyor
Dünyanın ilk donanımsal nabız ölçer sensörüne sahip akıllı telefonu olan Samsung Galaxy S5, aynı sensör üzerinden artık stres seviyenizi de ölçebiliyor. Samsung tarafından yeni sürümüne güncellenen S Health uygulaması, sensörü kullanarak insan vücudunun stres seviyesini analiz ediyor ve sonuçları, saatlik, günlük ya da haftalık olarak tablo halinde ekranlara getiriyor.
S Health uygulamasını sağlık platformuna dönüştürme yolunda kararlı olan Samsung, adımsayar, egzersiz, uyku ve kilo gibi detaytlara sahip olan yazılımını, stres ölçüm özelliği ile bir adım daha ileriye götürüyor. 3. parti uygulamalara da destek veren S  Health ile Samsung, giyilebilir teknolojilerin sağlık alanındaki bireysel asistan olma amacını kendisine has ekstra özellikler ile geliştirerek, gelecekte çıkartacağı ürünlerin yazılımsal zeminini de oluşturuyor.
Ekstra yazılım ve yazılım özelliklerinin bir yansıması olarak rakipleri karşısında, başta rehber ve galeri olmak üzere belli noktalarda en yavaş arayüze sahip olan TouchWIZ ile Samsung, mevcut stratejisi çerçevesinde cihazlarını en uzun donanım ve yazılım özellik listesine sahip ürünler olarak konumlandırmayı hedefliyor. Siz ne düşünüyorsunuz, yeni özellikler ile Galaxy S5'in sensörü daha kullanışlı bir hale mi geldi yoksa boşa harcanmış bir donanımsal hamle mi ?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7418 kez okundu.
35 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güncelleme, Yazılım ve
2 etiket daha galaxy s5 Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim