Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S5'in ilk tanıtım videosu yayınlandı

Samsung Galaxy S5'in ilk tanıtım videosu yayınlandı
Resmi duyurusu Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleştirilen Samsung Galaxy S5 için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Oscar Ödül Töreni esnasında ekranlara gelen tanıtım videosunda Galaxy S5'in en büyük, en parlak, en akıllı ve en yenilikçi telefon olduğuna vurgu yapılıyor.
Kameranın altına konumlandırılan kalp atışı ölçüm sensörüne özellikle dikkat çekilen kısa videoda, Galaxy S5'in, 5.1-inç boyutunda ekrana sahip olduğu ve Nisan ayında satışa sunulacağı bir kez daha hatırlatılıyor. 
Samsung'un yeni amiral gemisi olan Galaxy S5, Full HD çözünürlük desteği sunan yeni  5.1-inç Super AMOLED ekranına ek olarak, 2GB RAM, 2800mAh pil ve 16GB+ depolama kapasitesi sunuyor. Kullanıcılar daha önceki Galaxy S modellerinde olduğu gibi microSD kart ile depolama kapasitesini arttırabilirken, pili de değiştirebiliyorlar.
İşlemci tarafına baktığımızda ise, telefonun 4G versiyonunda en hızlı Snapdragon işlemci versiyonu olan 8974AC kodlu Snapdragon 801'in olduğunu görmekteyiz. Bu işlemci 2.5GHz çekirdek hızı ve 578MHz GPU çalışma frekansı sayesinde sınıfının en hızlısı oluyor.
Kasası suya ve toza karşı dayanıklı olan Galaxy S5, hem donanım hem de yazılım tarafında irili ufaklı pek çok yeniliği beraberinde getiriyor. 11 Nisan tarihinde satışa sunulacak telefonun 2000TL'nın bir fiyatlandırma ile ülkemize gelmesi bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18980 kez okundu.
38 kişi, toplam 43 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim