Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 serisinde fiyat indirimi başladı

Samsung'un Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus lansmanı için 13 Ağustos'a geri sayım başlarken, firma söz verdiği gibi Galaxy S6 serisinin fiyatlarında da dünya çapında indirime gidiyor. 

Samsung özellikle satışları biraz daha artırabilmek ve mobil bölümü ayağa kaldırabilmek için bu tür bir taktik karar aldı. Özellikle Galaxy Note 5 Galaxy ve S6 Edge Plus piyasaya çıkana kadar arada boşluk kalması istenmiyor. Ayrıca muhtemelen bu iki model Galaxy S6 serisinin eski fiyatlarına konumlanacak.

Avrupa'da görülmeye başlanan fiyat indirimleri ile Galaxy S6 modelinde 100 Avroya yakın bir düşüş sözkonusu. 32GB kapasiteli Galaxy S6 modelinin 699 Avroluk fiyat etiketi Samsung'un sitesinde 599 Avroya kırpılmış durumda. 

32GB kapasiteli Galaxy S6 Edge modelinde ise 850 Avro fiyat etiketinden 700 Avro fiyat etiketine bir gerileme sözkonusu. İngiltere'de fiyatlarda 30-40 Poundluk bir indirim uygulandı. 

İndirimin yavaş yavaş tüm ülkelere yansıması bekleniyor. Ülkemiz için henüz net bir indirim değeri yok. Ancak indirimin satışa sunulan fiyat etiketinden yani 2499TL-2999TL başlangıç seviyesinden yapılacağı tahmin ediliyor. Bugüne kadar çeşitli perakende kanallarında Galaxy S6 serisi bir miktar ucuzlamıştı. Bu bakımdan indirim sonrasında fiyatların daha da ucuzlayacağını söyleyebiliriz. 

Ayrıca Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus modellerinin yukarıdaki tahminlere dayanarak ülkemize 2499TL ve 2999TL şeklinde bir fiyatlandırma ile girebileceği ihtimalinden bahsetmek de mümkün.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6281 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim