Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S6 serisindeki RAM sorununu doğruladı

Galaxy S6 serisinin piyasaya çıkması ile birlikte özellikle RAM konusunda bazı sıkıntılar ortaya çıkmaya başlamıştı. Kullanıcılar tarafından rapor edilen bu sıkıntı Samsung tarafından da doğrulandı.

Her iki modelde de ortaya çıkan sorunda bir uygulama açılıp RAM işgal etmeye başladıktan sonra uzun bir süre kullanılmadığında sistem RAM üzerindeki bölümü unutuyor ve uygulama tekrar kullanıma girdiğinde bu kez RAM üzerinde yeni bölümler kullanmak istiyor. Bu da bazı uygulamaların beklenmedik bir şekilde kapanmasına veya yavaşlamasına neden oluyor. 

Samsung İngiltere Facebook hesabından yapılan duyuruda bellek problemleri konusunda gerekli adımların atılacağı ve bir güncelleme ile problemin giderileceği açıklandı. Ancak problem tüm Galaxy S6 cihazlarını ilgilendiren bir problem değil. 

Bununla birlikte RAM sorunları Android tarihinde zaman zaman ortaya çıkan bir problem. Daha önce de Nexus cihazlarında bu tür RAM problemlerine rastlanmıştı. Samsung küçük güncellemeler ile problemi gidermeye çalışacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18000 kez okundu.
42 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim