Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendi


Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendi

Samsung'un Pazar günü yapacağı Unpacked 2015 etkinliğine sayılı bir süre kalırken Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerine ait görseller yağmur gibi sızdırılmaya başlandı. Şimdi de Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge prototipleri yanyana görüntülendi.
Muhtemelen sızıntı kaynağı dün size ulaştırdığımız görsel sızıntılarını yapan ile aynı. Dün kaynak Samsung yazılarını buzlamıştı. Bugün ise herhangi bir çekince duymadan her iki modeli de internette paylaşmış.
Daha önceki görseller ve sızıntılar sonrasında artık bizi bekleyen ikilinin bu görsellerdekine çok yakın olacağına kanaat getirebiliriz. Galaxy S6 Edge modelinin tasarımı kavisli kenarlar sayesinde göze daha hoş gelirken Galaxy S6 ise tasarım anlamında büyük bir değişiklik içermiyor ve bazı yorumlar üst ve alt kenarların biraz daha kalınlaştığına işaret ediyor.
Metal bir kasadan ziyade Samsung metal çerçeve ve arka cam kaplama konseptini tercih etmiş. Bu bakımdan tamamen metal çerçeve iddialarının rafa kalktığını söyleyebiliriz. Ayrıca Galaxy S6 Edge modelinin kavisli kenarları ise sadece çerçevesiz bir ekran havası uyandırmak için mevcut. Galaxy Note Edge modelindeki gibi ekstra bir fonksiyon icra etmiyor.
Bunun yanında Home butonunda yeni parmak izi okuyucusu için yapılan değişiklik burada da görülüyor. Buton biraz daha dar ve biraz daha uzun olarak tasarlanmış. Ayrıca arka kamera da çıkıntı yapıyor.
Artık Pazar günkü iki modelin hemen hemen görseldeki modeller olacağını söyleyebiliriz. Tasarım anlamında metal çerçeve ve arka cam kaplama konseptinin ne derece beğenildiğini etkinlik sonrasında öğrenebileceğiz. Ayrıca Samsung'un 64-bit temelli yeni TouchWIZ arayüzü de merak edilenler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15740 kez okundu.
99 kişi, toplam 114 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s6, Samsung ve galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim