Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7, 2 güne kadar kullanım süresi sunacak

Samsung'un yeni nesil akıllı telefonları için geri sayım başladı. Pek çok önemli yeniliğe ev sahipliği yapacak serinin, şüphesiz batarya teknolojileri de çok konuşulacak.
Bu ay sonunda tanıtılmasını merakla beklediğimiz Samsung Galaxy S7 amiral gemi akıllı telefon serisi ile ilgili birbirinden ilginç iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Kaybolan arka kamera çıkıntısından sonra, batarya verimliliği konusunda da önemli bir iddia geldi. 

Daha önce gündeme gelen bilgilerde, tam parlaklıkta yeni serinin 17 saate kadar video oynatabileceği belirtiliyordu. Yeni iddialar da bunu destekler nitelikte ve serinin 2 güne kadar kullanım süresi sunacağı ifade ediliyor. İddialar, sızıntıları ile ünlü Rus blogger Eldar Murtazin'den geliyor. Murtazin, serinin erken inceleme değerlerine ulaşmayı başarmış.

Tek şarj ile 2 güne kadar kullanım süresi, bir akıllı telefon için oldukça başarılı bir değer. Genelde, amiral gemi telefonlarındaki bataryalar yoğun kullanımda bir günü ancak çıkarabiliyor. Testlerde ekran parlaklığı yüzde 75 seviyesinde ve LTE bağlantısı sürekli açık çift SIM kartlı bir Galaxy S7 versiyonu kullanılmış.


Samsung'un yeni seride batarya kapasitesini artıracağı konuşuluyordu. Galaxy S7 için 3000mAh, Galaxy S7 Edge için 3500mAh olarak belirlenen yeni kapasiteler, kullanım süresini de rekor seviyelere çekiyor. Aslında batarya kapasitesinin Exynos 8890 ve Snapdragon 820 yonga setlerindeki muhtemel fazla enerji tüketimini karşılayabilmek için artırıldığı düşünülüyordu. Görünen o ki, özelleştirilmiş çekirdeklere ve yeni nesil 14nm FinFET üretim sürecine sahip bu iki yonga seti, enerji tüketiminde de oldukça cimri olacak. 

Şimdilik bunlar iddia seviyesinde ve gerçek hayat testlerine kadar kesin bir şey söylemek mümkün değil. Bununla birlikte Samsung'un pil tüketimi üzerine ciddi çalışmaları var ve bu çalışmaların meyvesini vermemesi düşünülemez. Galaxy S7 serisi anlaşılan bu yıl epey konuşulacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5522 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim