Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 Edge grilere büründü

Tanıtılmasına artık sayılı günler kalan Galaxy S7 serisi, piyasaya farklı renk seçenekleri ile girecek. Sızıntılarda, 3 farklı renk seçeneğinin olduğu dikkatlerden kaçmıyor.
Samsung'un yeni amiral gemi modeli ile ilgili ortaya çıkan sızıntılar, tasarım ve donanım dair hemen tüm ayrıntıları gözler önüne serdi. Şimdi ise sıra renk seçeneklerine geldi. Bugüne kadar iki renk seçeneği ile internete sızan Galaxy S7 serisinde bir de gri renk seçeneği yer alıyor. 

Evleaks tarafından sızdırılan görselde Galaxy S7 Edge modelinin gri renk seçeneği açıkça görülüyor. Muhtemelen Galaxy S7 serisi, ilk satışa çıktığı tarihte siyah-altın-gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile gelecek. Sonraki dönemde de platin ve kırmızı altın renk seçeneklerinin seriye eklenmesi bekleniyor. Net bilgiler 21 Şubat 2016 tarihindeki lansmanda belli olacak. 


Galaxy S7 modelinde, sızdırıldığı kadarıyla 5.1 inçlik Super AMOLED 2K ekran, Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde BRITECELL arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya, microSD desteği, 32GB/64GB depolama kapasitesi, magnezyum alaşımlı çerçeve gibi özellikler olması bekleniyor. Galaxy S7 Edge modelinde ise iki taraftan kavisli 5.5 inçlik ekran, 3500mAh kapasiteli batarya şeklinde farklılıklar olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8787 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim