Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 Edge ilk acil güncellemesini aldı

Samsung'un geçtiğimiz ay tanıttığı yeni akıllı telefonu Galaxy S7, henüz mağazalara bile gelmemişken ilk güncellemesini aldı. Acil olarak işaretlenen güncelleme S7 Edge için yayınlanmış durumda.
Geçtiğimiz ay Samsung'un en yeni akıllı telefonları Galaxy S7 ve S7 Edge tanıtılmıştı. Ön siparişler Mart ayı ortasında gönderilmeye başlanacak. Bazı alıcılar ise şimdiden cihazlarına kavuşmuş durumdalar.
Phandroid kaynaklı habere göre Galaxy S7'yi eline alan bazı şanslı kullanıcılar yakında akıllı telefonları için bir 'acil yeni yazılım güncellemesi' görecekler. Güncelleme 3.32MB boyutuyla küçük bir yama gibi görünüyor ve açıklama kısmında sadece "Edge screen" (Edge ekran) etiketi yer alıyor.
Gerçekten de güncelleme ile tam olarak neyin düzeltildiği ya da Edge ekran fonksiyonunu iyileştirmeye yönelik olarak mı sunulduğu hakkında hiçbir belirti yok. Ancak "acil" olarak işaretlendiği göz önüne alındığında yüklemek en iyi seçim gibi görünüyor.
İlk olarak bir Twitter kullanıcısı tarafından fark edilen acil güncelleme henüz cihazda görünmüyorsa, Ayarlar menüsünde yer alan "Yazılım Güncelleme" bölümünden elle kontrol etmek gerekebilir. Ancak zaten önümüzdeki günlerde akıllı telefonlara gelecek gibi görünüyor.
Samsung Galaxy S7 Edge ilk acil güncellemesini aldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim