Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 duvar kağıtlarını şimdiden indirin

Samsung'un yeni amiral gemi serisinde yer alan duvar kağıtlarını merak ediyorsanız, internete sızdırılan 13 resimlik koleksiyonu haberimizin detaylarından inceleyebilirsiniz.

Amiral gemi modelleri piyasaya sürülmeden önce, kullanıcı arayüzü içerisinde yer alan duvar kağıtlarının ortalığa saçıldığına sıkça şahit oluyoruz. Son olarak, Samsung'un amiral gemi serisi Galaxy S7'de kullanılan duvar kağıtları kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Sızıntı görsellerinden de anlaşıldığı kadarıyla bu yıl, mavi ve koyu mavi renkler TouchWIZ arayüzünde hakim durumda. Duvar kağıtlarında da çok sayıda mavi temalı örnek bulunuyor. Toplamda 13 farklı duvar kağıdı indirmeye sunulmuş. Koyu renkler ağırlıkta olduğu için Super AMOLED ekranda biraz daha enerji tasarrufu sağlanabileceğini söylemek mümkün. 


Galaxy S7 modelinde, sızdırıldığı kadarıyla 5.1 inçlik Super AMOLED 2K ekran, Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde BRITECELL arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya, microSD desteği, 32GB/64GB depolama kapasitesi, magnezyum alaşımlı çerçeve gibi özellikler olması bekleniyor. Galaxy S7 Edge modelinde ise iki taraftan kavisli 5.5 inçlik ekran, 3500mAh kapasiteli batarya şeklinde farklılıklar olacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim