Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 edge, DC Comics evreninde

DC Comics evreninin sıkı bir takipçisi iseniz, Samsung’un size özel bir sürprizi var. Injustice: Gods Among Us oyununun üçüncü yılında, Samsung özel bir Galaxy S7 Edge modeli üretti.

Son dönemde Samsung’un popüler süper kahraman filmlerine sponsor olduğunu görüyoruz. Geçen yıl ki Avengers macerasından sonra, bu yıl da DC Comics lisanslarına yönelik bir ortaklık yapıldı. Injustice: Gods Among Us oyununun üçüncü yılında, Samsung özel bir Galaxy S7 Edge modeli üretti.

Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition adındaki yeni model, özel bir Batman temalı bir kutu içerisinde geliyor. Kutuda, ülkeye bağlı olarak bir koruma kesesi, yarasa sembolü, Injustice oyun kredisi, Oculus VR içerik kuponları ve Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü yer alıyor.

Siyah ağırlıklı bir tasarım benimseyen cihazın yazılım tarafında Injustice temaları ve arka plan kağıtları bulunuyor. Arka kısma ise lazer işlemeli, altın renginde bir yarasa sembolü yerleştirilmiş. Bunun haricinde donanımda herhangi bir farklılık bulunmuyor.

Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition modeli, Haziran ayında Güney Kore, Çin, Singapur, Rusya, Latin Amerika ülkelerinde piyasaya çıkacak. Gelecekte daha fazla ülke listeye eklenecek. Şimdilik fiyat açıklanmadı. 

 
Samsung Galaxy S7 edge, DC Comics evreninde
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5483 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 edge injustice edition ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim