Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 ön siparişlerinde Gear VR hediyesi olacak

Samsung Galaxy S7 serisi için geriye sayım başlarken, piyasaya çıkışı da çok uzak değil. Lansmanın ardından başlayacak ön siparişler, 11 Mart itibariyle sevkiyata çıkacak. Üstelik hoş bir hediyeyle.
Samsung'un bu yıl, amiral gemi Galaxy S7 serisinin satışına başlarken farklı bir pazarlama stratejisi izleyeceği konuşuluyor. Önceki yıllarda akıllı saat veya fitness bilekliği gibi hediyeler sunan Samsung, bu kez uyumlu Gear VR sanal gerçeklik gözlüğünü ücretsiz olarak kutuya dahil edecek. 

Hollanda kaynaklı bilgilere göre, serinin tanıtıldığı 21 Şubat tarihinde ülkede ön siparişlerin de başlayacağı ifade ediliyor. 10 Mart tarihine kadar sürecek ön sipariş sürecinde, müşterilere Galaxy S7 serisi ile uyumlu Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü hediye edilecek. Böylece seriye ilginin biraz daha artacağı tahmin ediliyor. 


Galaxy S7 serisinin Avrupa'da piyasaya çıkış tarihi için 11 Mart 2016 konuşuluyor. Bazı kaynaklar ülkeye göre Galaxy S7 Edge modelinin ertelenebileceğini belirtiyor. Seride sadece 32GB depolama kapasitesi olacak. Hafıza kartı desteği de olduğu için, kapasite konusunda kullanıcılar sıkıntı yaşamayacak. Muhtemelen ülkemize 11 Mart tarihinde her iki cihaz da giriş yapacak. 15 Mart 2016 tarihinde ise ABD ve Kanada'da satışlar başlayacak. Bu bölgede 64GB kapasite seçeneğinin de sunulacağı dile getiriliyor. 

Galaxy S7 modelinde, sızdırıldığı kadarıyla 5.1 inçlik Super AMOLED 2K ekran, Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde BRITECELL arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya, microSD desteği, 32GB/64GB depolama kapasitesi, magnezyum alaşımlı çerçeve gibi özellikler olması bekleniyor. Galaxy S7 Edge modelinde ise iki taraftan kavisli 5.5 inçlik ekran, 3500mAh kapasiteli batarya şeklinde farklılıklar olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5225 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim