Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 modelinde gecikme sinyali

Samsung’un tarihine en büyük facia olarak geçecek Galaxy Note 7 modeli, gelecek açısından da önem taşıyor. Firmanın yol haritası epey değişikliğe uğrayacak gibi görünüyor.

Samsung’un Galaxy Note 7 amiral gemisi ile yaşadığı kriz günleri, gelecek yıl ortalarına kadar gidecek bir süreci de başlatmış oldu. Geri toplatmalar, hatanın araştırılması, toplatılan modellerin imhası, tedarikçi ortaklara üretilen mal kadar ödeme yapma, açılan davalarda tazminat mücadeleleri gibi pek çok sorun firmanın önümüzdeki dönemde en büyük meşgalesi olacak. Bununla birlikte gelecek yılın amiral gemi portföyünde büyük değişiklikler söz konusu.

İlk gündeme gelen bilgi, Galaxy Note serisinin artık rafa kalktığı ve Samsung’un sadece Galaxy S serisiyle yola devam edeceği yönündeydi. Galaxy Note markasının patlayan bataryalar imajından sökülüp atılması kolay görünmüyor ve muhtemel bir Galaxy Note 8 modelinin tüketicide ilgi uyandırması da aynı şekilde zor olacak. Samsung bu bakımdan ciddi bir değişim planlıyor.

Araştırmalar Beklenenden Uzun Sürecek

İkinci olarak Galaxy S8 amiral gemisinin bir miktar daha ileriye sarkıtılacağı gündeme geliyor. Galaxy Note 7 modelinde yaşanan sıkıntının ne olduğunun tam olarak anlaşılması ve Galaxy S8 modeline de sıçramaması için geniş çaplı bir araştırma başlatıldı. Bu araştırmalar sonucunda elde edilecek bulgular, Galaxy S8 modeline uygulanacak. Bu bakımdan bir miktar gecikme yaşanması bekleniyor.

Daha önce Galaxy S8 için hazırlanmış Unpacked 2017 davetiyesi internete sızdırılmıştı ve Şubat ayının sonuna işaret ediyordu. Muhtemelen davetiye patlama sorunlarından önce hazırlanmış bir şablondu. Şimdi en az iki haftalık bir gecikme söz konusu.

Yani araştırma beklendiği tarihte sonuçlanırsa Mart ayının ortasında yeni Galaxy S8 modeline merhaba diyeceğiz. Bu durumda MWC 2017 fuarı geride kalmış olacak. Fuarda tanıtılacak önemli amiral gemi modellerinin ilgiyi üzerine toplayacağı ve Samsung’un bu noktada biraz gecikeceği aşikar.

Samsung yaptığı açıklamada ortaya çıkan yanma sorunlarını ilk etapta doğru tanımlayamadıklarını ve asıl sorunu bulabilmek için daha fazla çaba gösterdiklerini ifade etti. Firma piyasadaki tüm Galaxy Note 7 modellerini toplayana kadar da yoğun gayret gösterecek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3972 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim