Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 ve S8+ diğer amiral gemilerine kıyasla ne kadar büyük olacak?

Sızıntılarıyla ünlü Twitter kullanıcısı @OnLeaks tarafından yayınlanan yeni bir görsel, Galaxy S8 ve S8+ modellerinin boyutlarını popüler amiral gemileriyle kıyaslamamızı sağladı.
Samsung Galaxy S8 ve S8+ modellerinin tasarımını gösteren çok sayıda fotoğraf ve video sızdırılmış olduğundan, az çok nasıl bir amiral gemisinin geleceğini tahmin edebiliyoruz. Bugün @OnLeaks tarafından yapılan yeni bir paylaşım Galaxy S8 ve S8+ modellerinin boyutlarını popüler amiral gemileriyle kıyaslamamızı sağladı.
Galaxy S8+ varyantının 6.2 inç ekran ve 159 x 74 mm. boyutunda olduğu söylenirken, standart Galaxy S8'in 149.90 x 68 mm. boyutunda ve 5.8 inç ekranla geleceği ifade ediliyor. S8+, 5.7 inç büyüklüğüyle piyasadaki en büyük telefonlardan biri olan Nexus 6P'den daha küçük olacak. Galaxy S8'de büyük ekrana yer açmak için oldukça küçük üst ve alt çerçevelere yer verilmiş durumda.
Galaxy S8+, iPhone 7 Plus veya Pixel XL'den ve hatta Galaxy Note 7'den daha küçük olacak. Görsellere baktığımızda kısa süre önce tanıtılan LG G6'nın ise standart Galaxy S8'den biraz daha büyük olduğunu görüyoruz.

Galaxy S8+ en büyük ekranlı akıllı telefonlar arasında

Galaxy S8 modeli Huawei P10, Google Pixel, Galaxy S7 veya iPhone 7'den daha büyük olmasıyla dikkat çekiyor. Şüphesiz ki standart S8 rahatça kullanılabilecek konforlu bir boyuta sahipken, Galaxy S8+ en büyük amiral gemisi telefonlardan biri olacak.
Samsung'un 29 Mart'ta Galaxy S8'i duyurması ve telefonun 28 Nisan'da satışa sunulması bekleniyor. Yeni amiral gemisi arka kısımda bir parmak izi sensörü, iris tarayıcısı ve yüz tanıma özelliğine sahip olacak. Samsung'un ayrıca yeni akıllı telefonlarına sanal asistanı Bixby'yi de dahil etmesi bekleniyor.
Galaxy S8, Snapdragon 835 yonga setinin yanı sıra su ve toz hasarlarına karşı IP68 sertifikası ve 4GB RAM'le gelecek. Amiral gemisi telefonda ayrıca PC benzeri işlevler sunan "Samsung DeX Station" özelliği de olacak.

Orjinal görsel:

Resmi büyütmek için tıklayın
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7440 kez okundu.
27 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim