Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8'i çalışırken gösteren ilk fotoğraf ortaya çıktı

Çinli sosyal ağ Weibo'da Samsung'un büyük heyecanla beklenen yeni amiral gemisini çalışırken gösterdiği iddia edilen bir fotoğraf yayınlandı. Görsel Galaxy S8'in bağlantı noktalarını açığa çıkarıyor.
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8, şüphesiz ki 2017'nin en fazla merak edilen akıllı telefonlarından biri olmuş durumda. Hal böyle olunca da cihazla ilgili sızıntılar ardı ardına gelmeye devam ediyor. Bu kez de Çinli sosyal ağ Weibo üzerinde yakında çıkacak olan telefonun gerçek bir görüntüsü yayınlandı.
Sızdırılan fotoğraftaki cihazın Galaxy S8'i gösterdiği iddia ediliyor. Elbette bunun gerçeği yansıttığından %100 emin olamayız ancak resmin daha önceki söylentilerle paralel olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle kesin bir kanıya varmak zor ancak bunun gerçekten Galaxy S8 olma ihtimali de var.
Resimde 3.5 mm'lik kulaklık jakı, hoparlör ızgarası ve USB Type-C bağlantı noktası açık şekilde görülebiliyor. Ne yazık ki, telefonun sadece alt yarısı ve ön paneli kadraja girmiş durumda. Üs tarafını ve arka kısmını hiç göremiyoruz.

Kapasitif navigasyon tuşları görünürde yok

Bununla birlikte cihazın bir uygulamayı (belki de Weibo uygulamasını) çalıştırdığı gösterildiği için, bu görsel aynı zamanda çalışan bir Samsung Galaxy S8'in ilk fotoğrafı olabilir. Samsung'un Galaxy S8 ve S8 Plus'da fiziksel Home butonunu kaldırmaya karar verdiği söyleniyordu. Ancak ilginç bir şekilde ekranda kapasitif gezinti tuşlarını göremiyoruz.
Telefonun ekranı çift kenarı kavisli gibi görünüyor ancak bunun Galaxy S8 veya Galaxy S8 Plus olup olmadığını söylemek zor. Samsung logosunun alt kısma yerleştirilmemiş olması dışında sayabileceğimiz başka detay yok. Fotoğraf birkaç gün önce Evan Blass tarafından sızdırılan görselle aynı çizgideyken, Galaxy S8'in altın bir varyantını ortaya koyduğunu görüyoruz.
Samsung'un Mobil Dünya Kongresi 2017 sırasında göstereceği bir dakikalık Galaxy S8 tanıtım videosuyla, en azından cihazın tasarımı hakkındaki soru işaretlerini gidermesini umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12365 kez okundu.
50 kişi, toplam 52 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim