Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 modeline güncelleme yok

Zaman zaman üreticilerin bazı cihazlarına güncelleme vermemesi, bekleyenleri hayal kırıklığına uğratabiliyor. Samsung'un Galaxy Tab Pro 8.4 modeli için de benzer bir durum söz konusu.

Samsung'un geçen yıl başlarında döneminin en iyi özelliklerle donatarak piyasaya sürdüğü Galaxy Tab PRO tablet serisinin en küçüğü olan Galaxy Tab Pro 8.4, güncelleme konusunda hayal kırıklığı yaşatıyor. 

Samsung'un Galaxy Tab Pro 12.2 modelini Android 5.1 sürümüne güncellemesinin ardından 10.1 ve 8.4 inçlik modeller için heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı. Bununla birlikte Samsung İngiltere bölümü kötü haberi verdi. Gelen bilgilere göre Galaxy Tab Pro 8.4 modeli güncelleme alamayacak ve Android 4.4 KitKat sürümünde kalacak. Zaten cihaz bu sürümle piyasaya çıktığı için hiç güncelleme almamış oluyor. 

Samsung İngiltere'nin kararı diğer ülkeleri de ilgilendirir mi bilemiyoruz ancak genelde güncelleme kararı tüm ülkelere yönelik oluyor. Bunun yanında Galaxy Tab Pro 10.1 için de net bir açıklama yapılmamıştı. Onu da aynı son bekliyor olabilir. Diğer taraftan Galaxy Tab Pro 8.4 modeli Snapdragon 800/Exynos 5 Octa yonga seti şeklinde iki versiyona sahipti. Güncelleme kararı muhtemelen Snapdragon 800'lü versiyon için ancak Exynos versiyonu için de bir gelişme yok. 

Ülkemizde de satışı yapılan bu iki modelin güncelleme sorunu oldukça tepki çekecek gibi görünüyor. Zira Galaxy Note 10.1 2014, Galaxy Note 3 gibi aynı dönemdeki cihazlar Android Lollipop güncellemesini almışlardı. Samsung'un neden böyle bir karar aldığı bilinmiyor. Cihazda 8.4 inçlik 2560x1600 piksel çözünürlükte SLCD ekran, 2GB RAM gibi özellikler yer alıyordu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3114 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy tab pro 8.4 no update ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim