Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S2 görüntüleri internete sızdırıldı

Samsung'un geçen yıl piyasaya sürdüğü ve Super AMOLED ekranı ile inceliği büyük beğeni toplayan Galaxy Tab S serisinin bu yıl ikinci nesle geçiş yapacağı bir süredir dile getiriliyor. Serideki bir üyenin fotoğrafı da internete sızdırıldı.

Seride bu kez 8 ve 9.7 inçlik iki model olacağı belirtiliyor. Yani seri doğrudan iPad serisini hedef alıyor. Görseldeki modelin kullanım pozisyonuna bakarak 8 inçlik üye olabileceği tahmin ediliyor. 

Seride göze çarpan değişiklik ekran çözünürlüğünün 2048x1536 olarak belirlenmesi. Daha önce 2560x1600 piksel olan çözünürlük değeri yeni seride biraz daha düşürülmüş. Ayrıca görüntü oranı da 4:3 seviyesine değiştirilmiş. 

Galaxy Tab S2 serisinin incelik konusunda önemli bir değişikliğe uğrayacağı belirtiliyor. Zira 5.4mm kalınlık ile pazarın en ince tablet serisi ünvanını alabilir. Şu anda Dell Venue 8 700 6mm kalınlık ile en ince ünvanına sahip. 

Samsung'un en yeni işlemcisi Exynos 7420 Tab S2 serisinde de yer alacak. Ayrıca 3GB RAM ve 32GB artırılabilir depolama alanının da olacağı belirtiliyor. Böylece Galaxy Tab S2 pazardaki en ince tablet modeli ve ayrıca en güçlü tablet modellerinden birisi olmaya çalışacak. Serinin Haziran ayı itibariyle tanıtılması bekleniyor. 

Samsung bu yıl segmentinde stratejik donanıma sahip mobil cihaz modelleriyle rekabet etmeyi planlıyor. Galaxy A, Galaxy E gibi akıllı telefon modellerinin yanında Galaxy Tab A ve şimdi de Galaxy Tab S2 tablet modelleri firmanın bu yıl ki silahları arasında olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim