Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Xcover 2 resmiyet kazandı

Samsung Galaxy Xcover 2 resmiyet kazandı
Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, dayanıklılık faktörüyle ön plana çıkan yeni modeli Galaxy Xcover 2'yi bugün sürpriz şekilde tanıttı. Sürpriz şekilde diyoruz zira akıllı telefonun önümüzdeki ay Barcelona'da düzenlecek Mobil Dünya Kongresi kapsamında resmiyet kazanacağı beklentisi içindeydik.

Fiziksel özelliklerle başlayacak olursak, 130.5 mm uzunluğunda, 67.7 mm genişliğinde, 12 mm kalınlığında ve 148.5 gram ağırlığında dizayn edilen Galaxy Xcover 2, ''IP67'' dayanıklılık sertifikasına sahip. Akıllı telefon tozlu ortamlara ve 1 metre derinliğindeki suya 30 dakika kadar dayanıklılık gösterebiliyor.
1 GHz saat hızında görev yapan çift çekirdekli işlemcinin ve 1 GB'lık sistem belleğinin güç verdiği Galaxy Xcover 2, Android 4.1 ''Jelly Bean'' mobil işletim sistemini kullanıyor. İşletim sistemine ise Samsung'un TouchWiz kullanıcı arayüzü eşlik ediyor. Akıllı telefonun 4 GB'lık dahili depolama alanının yetersiz kaldığı durumlarda microSD bellek kartları (32 GB'a kadar) devreye giriyor.
4-inç büyüklüğünde ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekrana yer verilen Galaxy Xcover 2'nin ön yüzüne 640 x 480 piksel (VGA) çözünürlüğünde, arka yüzüne ise 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlandırılmış. Fotoğrafları akıllı telefon üzerine yerleştirilen deklanşör tuşu aracılığıyla çekebiliyoruz. Ana kamerada otomatik odaklama ve loş ortamlarda çekim için LED flaş özellikleri bulunduğunu not düşelim.
Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0 ve GPS / Glonass özellikleriyle donatılan akıllı telefon, son olarak 1.700 mAh kapasiteli bataryayı bünyesinde barındırıyor. Samsung, Galaxy Xcover 2'nin fiyatını veya çıkış tarihini açıklamamış. Öte yandan İsveçli bir çevrimiçi satış sitesi akıllı telefon için 310 Euro'dan ön sipariş almaya başlamış.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2063 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim