Anlık Bildirim

Samsung, Jonathan Ive'nin eski tasarım firmasının şefini bünyesine kattı

Samsung, Jonathan Ive'nin eski tasarım firmasının şefini bünyesine kattı

Sıkça eleştirilen tasarım felsefesini değiştirmek adına geçen yıl ilk adımları atan Samsung, Galaxy Alpha, Galaxy Note 4 ve Galaxy A serisinde kısmen veya tam metal alaşımlı kasa yapıları sunmaya başlamıştı. Bu yıl Galaxy S6 ile büyük bir atılım yapması beklenen Samsung'un yeni transferi de bunu doğrular nitelikte. 

Gelen bilgilere göre Samsung, Tangerine isimli bir tasarım firmasının şefi olan Lee Don-tae'yi kadrosuna kattı. Tangerine, Apple'ın tasarım gurusu Jonathan Ive'nin kariyerine başladığı ve evi olarak nitelediği tasarım firması olarak dikkat çekiyor. 

Don-tae doğrudan Samsung tepe yöneticisine bağlı olan Tasarım Yönetimi Merkezi'nde çalışacak. Bu bakımdan görevi de kapsamlı olacak. Firma yetkilileri tek bir ürüne odaklanmak yerine Don-tae'nin Samsung'un genel tasarım anlayışını değiştirmek için çalışacağını belirtiyor. 

Don-tae'nin hali hazırdaki Galaxy S6 çalışmalarına katılacağı düşünülmüyor. Muhtemelen bundan sonraki mobil cihazlar ve ev elektroniği ürünlerinde Don-tae'nin çizgilerinin öne çıkmaya başladığını görebiliriz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim