Anlık Bildirim

Samsung, Mobil Dünya Kongresi'nde Galaxy Xcover II'yi tanıtabilir

Samsung, Android işletim sistemi ile dayanıklılık faktörünü buluşturan Galaxy Xcover'ı, 2011 yılının ağustos ayında tanıtmıştı. Aradan geçen bir hayli uzun sürenin ardından Güney Koreli üretici, Xcover'ın yeni varisini önümüzdeki ay düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi kapsamında sergileyebilir.
''Skomer'' kod adına sahip Galaxy Xcover II'ye ait olduğu öne sürülen düşük çözünürlüklü bir görsel ve bazı teknik bilgiler, SamMobile tarafından internete sızdırıldı. Fiziksel özelliklerle başlarsak Xcover II, 130.5 mm uzunluğunda, 67.7 mm genişliğinde, 11.9 mm kalınlığında ve 148 gram ağırlığında tasarlanacak. Yeni akıllı telefonun titanyum grisi ve siyah / kırmızı olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunacak.
4.0-inç büyüklüğünde ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekrana yer verilecek Xcover II'nin dahili depolama alanı 4 GB olacak ve kapasite, microSD kartlarla arttırılabilecek. Karşılaştırma yapmak gerekirse, Xcover'ın ekran büyüklüğü 3.65-inç, ekran çözünürlüğü ise 320 x 480 piksel (HVGA) idi.

Android 4.1 ya da Android 4.2 işletim sistemini kullanacak olan Xcover II'nin ön yüzüne VGA çözünürlüğünde, arka yüzüne ise 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlandırılacak. Ön yüzünde kamera bulunmayan ve 3.2 megapiksel çözünürlüğünde kareler yakalayabilen Xcover, Android 2.3 ''Gingerbread'' işletim sistemiyle geliyordu.
21 Mbps HSPA alt yapısı desteği, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n bağlantısı, Bluetooth 4.0 ve A-GPS teknolojilerini bünyesinde barındıracak Xcover II, 1.700 mAh kapasiteli bataryaya sahip olacak. Xcover'ın batarya kapasitesi 1.500 mAh'di ve akıllı telefon, 7.2 Mbps HSPA alt yapısı desteği sunuyordu.
Samsung tarafında yeni gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim