Anlık Bildirim

Samsung, TouchWiz arayüzünü sonlandırdı Samsung Experience geliyor

Samsung, 2010'dan bu yana Android akıllı telefonlarında kullandığı TouchWiz arayüzüne elvada etmeye hazırlanıyor. Yeni kullanıcı arayüzü Samsung Experience olacak.
Samsung, TouchWiz arayüzünü Android işletim sistemine ilk olarak 2010 yılında giydirmiş ve kullanıma sunmuştu. Android 7.0 Nougat'ın yayınlanması ile birlikte Koreli teknoloji devi nihayet yıllardır kullanılmakta olan arayüze elveda demeye hazırlanıyor.
Kullanıcılar bu geçişle birlikte saf Android deneyimine kavuşmayacak ancak Samsung'un daha zarif bir kullanıcı arayüzüne geçiş yapacağını söyleyebiliriz. Arayüz mavi-yeşil vurgulardan uzaklaşıp, açık mavi tonlarla vurgulanmış modern beyaz bir görünüme bürünecek.
Samsung kayıtlı Galaxy S7 ve S7 Edge kullanıcılarına kısa süre önce yeni bir beta yayınladı. Güncelleme, TouchWiz arayüzünün Samsung Experience olarak değiştirildiğini ortaya koyuyor. Şirketin son zamanlarda TouchWiz markasını vurgulamaması dikkat çekiyordu. Arayüzün adı en son Samsung Galaxy S2 ile kullanılmış ve daha sonra şirket Galaxy S3 ile Nature UX'e odaklanmıştı. Yayınlanan yeni güncelleme Samsung'un yeni kullanıcı arayüzünü "Samsung Experience" olarak adlandıracağını gösteriyor.
HTC, Motorola ve Sony gibi markalar amiral gemisi akıllı telefonları için Android 7.0 Nougat'ı yayınladığı halde Samsung hala beta test modunda. Kısa süre önce Galaxy kullanıcılarına gönderilen üçüncü Nougat beta güncellemesi, Samsung Note uygulaması, Samsung Pass ve Hızlı Panel'e bir otomatik parlaklık düğmesi getiriyor.
Samsung, TouchWiz arayüzünü sonlandırdı Samsung Experience geliyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13842 kez okundu.
28 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, touchwiz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim