Anlık Bildirim

Samsung akıllı telefon stratejilerinde değişikliğe gidiyor

Samsung akıllı telefon stratejilerinde değişikliğe gidiyor

Yılın üçüncü çeyreğinde akıllı telefon satışlarını artırmasına karşın gelirlerde yaşanan düşüşler, Samsung'un önümüzdeki dönem için mobil cihaz bölümünde strateji değişikliğine gitmesine neden oldu. 

Samsung son çeyrekte amiral gemi modellerden ziyade orta ve giriş seviyesi akıllı telefon modellerinde artan bir ilgiye şahit oldu. Ancak bu durum ortalama telefon satış fiyatını aşağı çektiği için gelirler de düşüş gösterdi. 

Firma büyümesini devam ettirmek adına her fiyat çizgisinde ürünlerin rekabetçiliğini artırmayı hedefliyor. Bu bağlamda her fiyat çizgisinde sayısız ürün yerine stratejik bir kaç model ile başarı aranacak. Bu stratejik modeller kavisli ekran, AMOLED ekran veya metal çerçeve gibi premium seviyede özelliklere sahip olacak. 

Samsung tablet tarafında da benzer bir strateji uygulayacak. Yine her fiyat çizgisinde stratejik modeller yer alacakken tasarım açısından da tüketicinin ilgisini çekecek dokunuşlar olacak. Firma ayrıca giyilebilir cihaz pazarında büyük bir potansiyel gördüğü için büyüme hızını artırma adına sektöre yatırımlarını artırmayı planlıyor.  


Kaynak:http://global.samsungtomorrow.com/?p=43980#sthash.2emLnXXC.dpuf Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1839 kez okundu.
40 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim