Anlık Bildirim

Samsung, aylık 1 milyon Galaxy Mega 5.8 satışı bekliyor

Samsung, aylık 1 milyon Galaxy Mega 5.8 satışı bekliyor

Samsung, kısa bir süre önce büyük ekranlı telefon segmentinde alt seviye olacak Galaxy Mega 5.8 modelini duyurmuştu.

Bu segmentte ucuz modellerle faaliyet gösteren Çinli üreticilere karşı Samsung'un bir hamlesi olarak nitelenen Galaxy Mega 5.8 satışları için de hedefler büyük.

Samsung'un Tayvanlı Chunghwa Picture Tubes ve Giantplus Technology başta olmak üzere 5.8 inçlik panelleri tedarik ettiği firmalara aylık 1 milyon adetlik sipariş verdiği belirtiliyor. Mayıs ayında satışa çıkacak modelin önemli satış rakamlarına ulaşması bekleniyor. 

Galaxy Mega 5.8 modelinde 5.8 inçlik 540 x 960 piksel çözünürlükte ekran, 1.4GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1.5GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, 2600mAh batarya, Android 4.2 işletim sistemi gibi özellikler bulunuyor.

Bunun yanında 5 inçlik 800 x 480 piksel çözünürlükte ekran sunan Galaxy Grand Duos modeline olan talebin arttığı ve Mayıs ayı itibariyle 2 milyon satış rakamını geçeceği belirtiliyor.

5 inç ve üzeri ekranlı akıllı telefon pazarına giderek daha çok firmanın girmesi, panel üreticilerinin de stratejilerini değiştirmesine neden oluyor. Üreticiler 5.7 ve 6 inç arasında üretim yapan yeni banları devreye sokarken, gelecek yıl ise 6.5 inçlik panellerin de üretime başlayacağı ifade ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1695 kez okundu.
33 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim