Anlık Bildirim

Samsung'dan akıllı koşu ayakkabısı geliyor

Samsung, kullanıcıların fitness aktivitelerini takip edebilmelerine olanak sağlayacak akıllı koşu ayakkabısı üzerinde çalışıyor. Şirketin bu konuda bir patent başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un akıllı koşu ayakkabısı üzerinde çalıştığını gösteren bir patent başvurusu ortaya çıktı. Ayakkabılar deri ve sentetik malzemeden yapılmış gibi görünüyor. Patent, kullanılan teknoloji hakkında çok fazla bilgi vermese de yayınlanan görsellerden az çok fikir yürütmek mümkün.
Görüldüğü kadarı ile ayakkabılara yerleştirilen sensörler iki şekilde etkinleştirilebilecek. Model A olarak tanımlanan tasarımda, arka taraftaki siyah şeridin çekilmesi gerekecek. Model B'de ise plastik kapağın arkasına gizlenmiş tuşlara basılarak sensörler aktif hale getirilebilecek.

Yardımcı uygulama ile çalışacak

Samsung'un akıllı koşu ayakkabıları kullanıcıların fitness aktivitelerini gerçek zamanlı olarak takip etmelerine ve kayıt altına almalarına olanak sağlayacak yardımcı bir uygulama ile çalışacak. Ayakkabıların ne kadar akıllı olacakları ve ne tür aktiviteleri izleyebilecekleri ise şu an için bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim