Anlık Bildirim

Samsung, dokunmatik ekranlı Star 3 ve Star 3 Duos modellerini duyurdu

Güney Kore'nin teknoloji devlerinden Samsung, dünya çapında 30 milyondan fazla satarak önemli bir başarının altına imza atan S5233 Star'ın yeni varisi olarak nitelendirilen Star 3 ve Star 3 Duos modellerinin duyurusunu gerçekleştirdi.
102 mm uzunluğunda, 58 mm genişliğinde, 11.5 mm ebatlarında ve sadece 95 gram ağırlığında tasarlanan Star 3 ve Star 3 Duos'u birbirinden ayıran tek unsur bulunuyor. O da çift sim kart desteği. Dörtband (850, 900, 1800, 1900 MHz) GSM şebekesi desteği sunan cep telefonları yalnızca EDGE hızıyla internete bağlanabiliyor. Hücresel ağ üzerinden sık sık internete bağlanan kullanıcılar için bu durumun dezavantaj oluşturacağını söylemek mümkün.
Wi-Fi 802.11 b/g/n ve Bluetooth 3.0 gibi güncel teknolojilere sahip Star 3 ve Star 3 Duos'ta, 3.0-inç boyutunda ve 240 x 320 piksel (QVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekrana yer verilmiş. TouchWiz Lite arayüzünü kullanan cep telefonlarının kapasitesi microSD kartlar aracılığıyla 16 GB'a kadar arttırılabiliyor. Son olarak RDS'li FM radyo, 3.5 mm kulaklık girişi ve 3.2 megapiksel kamerayla donatılan cep telefonlarında 1000 mAh'lik batarya yeterli görülmüş.
Samsung Star 3 ve Star 3 Duos'un ocak ayı sonuna doğru Rusya pazarında boy göstermesi; ilerleyen günlerde de Latin Amerika, Avrupa, Afrika, Ortadoğu, Güneydoğu Asya ve Güneybatı Asya ülkelerinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Samsung, dokunmatik ekranlı Star 3 ve Star 3 Duos modellerini duyurdu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34593 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim