Anlık Bildirim

"Samsung kötü giden satışları Galaxy Note 4 ile toparlamayı umut ediyor"

'Samsung kötü giden satışları Galaxy Note 4 ile toparlamayı umut ediyor'


Önceki yılın amiral gemi modeli Galaxy S3 ile satış rekorları kıran ve 2013 yılına büyük umutlarla giren Samsung, Galaxy S4 amiral gemi modelinde beklediği rakamların altında kalınca Galaxy Note 3 satışları ile durumu toparlamaya çalışmıştı. Tablonun bu yıl da değişmeyeceği belirtiliyor. 

Sektör kaynaklarına göre 11 Nisan'da piyasaya çıkan Galaxy S5 30 gün sonunda 11 milyon satış rakamını yakalarken, sadece Mayıs ayında 5 milyon adet satabildi. Satış hızı iPhone 5S ve Galaxy S4'ün gerisinde kalan Galaxy S5, firmanın son çeyrekteki bilançosuna da olumsuz etki yapacak. 

Uzmanlar Galaxy S5 modelinin metal kasa gibi beklenen yenilikleri sunamaması ve rakipleri tarafından zorlanması nedeniyle kan kaybettiğini belirtiyor. Samsung kötü gidişatı toparlamak için bu kez da Galaxy Note 4 modeline dört elle sarılacak. 

Samsung tüketici ilgisini daha fazla çekebilmek adına, Galaxy Note 4 modelinde kullanmak istediği metal alaşımlı kasa, kamerada OIS desteği ve kavisli ekran teknolojilerini masaya yatırmış durumda. Ses getirecek özelliklerle Galaxy Note 4 modelinin satış açını önemli bir oranda karşılayacağı umut ediliyor. 

Henüz bununla ilgili resmi bir teyit gelmiş değil ancak Samsung yılın ikinci çeyreğinde karda azalma olacağını yatırımcılarına duyurmuştu. Bu bakımdan firmanın yeni stratejiler belirlediğini tahmin etmek zor değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1111 kez okundu.
77 kişi, toplam 80 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim