Anlık Bildirim

Samsung yeni bir E akıllı telefon serisi başlatabilir

Samsung'un gelecek yıl için bolca mobil cihaz yerine kendi segmentine stratejik öneme sahip daha az cihaz üretme planının nasıl uygulanacağı merakla beklenirken, bazı işaretler de gelmeye başladı. 

Ace, Grand, Core gibi orta seviye akıllı telefon serilerinin rafa kalkacağını belirten kaynaklar artık tek harfli seriler ile yola devam edileceğini belirtiyor. Örneğin Galaxy A serisi firmanın orta alt ve orta üst sınıflardaki silahları olacak. Aynı şekilde bir de Galaxy E serisinin hazırlandığı iddia ediliyor. 

Elde edilen cihaz profil bilgilerine göre Samsung, SM-E700 ve SM-E500 şeklinde iki yeni model üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu modellerin isimlerinin ise Galaxy E5 ve E7 olarak belirlendiği ifade ediliyor. 

Galaxy E7 modelinde 5.5 inçlik 720p ekran ve 1.5GHz saat hızında çalışan bir işlemci yer alıyor. Galaxy E5 modelinde ise 5 inçlik 720p ekran ve 1.2GHz saat hızında çalışan bir işlemci bulunuyor. Her iki modelde orta alt seviye ürünler olacak. 

Genelde Galaxy Alpha ile başladığı kabul edilen Galaxy A serisinde metal çerçeve veya tamamen metal kasa ve Super AMOLED ekran ile Samsung'un rakiplerinden farklılaşmaya çalıştığını görmüştük. Galaxy E serisinde ise ne tür bir ayırt edici özellik olacağı merak konusu. Cihazların gelecek yıl itibariyle piyasaya çıkması bekleniyor.  
Samsung yeni bir E akıllı telefon serisi başlatabilir

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim