Anlık Bildirim

Samsung yeni büyük ekranlı modellerini Galaxy Mega olarak isimlendirebilir

Samsung yeni büyük ekranlı modellerini Galaxy Mega olarak isimlendirebilir

Samsung'un Galaxy Note ile başlattığı büyük ekranlı akıllı telefon -Phablet segmentinde Huawei Ascend Mate, LG Optimus G Pro, Galaxy Note II gibi üst düzey oyuncuların yanında Çinli bölgesel üreticilerin de ucuz modelleri yer almaya başladı. Ucuz Phablet modellerine olan ilgi bir süredir Samsung'un da dikkatini çekiyor.

Pek çok kaynak firmanın ucuz Phablet ürünleri için çalışmalar yaptığı ve Fonblet mode adını kullanacağı iddiaları gündeme gelmişti. Firma içinden elde edilen yeni bilgilere göre ise Samsung yeni bir seri başlatmak üzere.

Firma ucuz Phablet modellerini Galaxy Mega olarak ticari anlamda pazarlamasını yapacak. Seri içerisinde ilk etapta 5.8 inçlik ve 6.3 inçlik iki adet model bulunacak. Seri bu yeni isimlendirmeyle devam edecek ve Note ailesinin bir parçası olmayacak. 5.8 inçlik model GT-I9152 olarak, 6.3 inçlik model ise GT-I9200 olarak numaralandırılacak.

Samsung, beyaz Galaxy Mega 5.8 modelini Mayıs ayının son haftası, beyaz ve siyah Galaxy Mega 6.3 modelini ise Haziran ayının üçüncü haftası resmi olarak duyuracak. Ancak donanım ve fiyatlandırma konusunda bir bilgi verilmemiş.

Ancak modellerle ilgili bir soru işareti S-Pen teknolojisine yer verilip verilmeyeceği. Verilmediği takdirde büyük ekranlı bu modellerin kullanımında zorluk yaşanabileceği, verildiği takdirde ise Note serisinden ayrımının zor olacağı yorumları yapılıyor. Eğer iddialar doğruysa Mega serisi ile ilgili yakın zamanda yeni bilgiler ortaya çıkacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1847 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
phablet, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim