Anlık Bildirim

Samsung yine iPhone'u hedef alan yeni bir reklam filmi yayınladı

Samsung son dönemlerde Galaxy S6 serisine ait reklamlara hız vermiş durumda. Şirket çok değil yaklaşık 1 hafta kadar önce S6 serisinin ön kamerasına vurgu yapan bir reklam yayınlamış ve "selfie çubuğu" kullanmak zorunda kalan telefon kullanıcılarını alaycı bir dille eleştirmişti.
Selfie odaklı reklamda özellikle kılıf takılmış bir çok iPhone telefon görülüyordu. Aradan kısa bir süre geçmesine rağmen yeni reklam filmini yayınlayan Samsung bu kez ise kablosuz şarj teknolojisine dikkat çekiyor. Reklam filminde kablolarla uğraşan bir yığın insan gösterirken özellikle iPhone'unu şarj ünitesine yerleştiremeyen bir kullanıcı da alaycı bir şekilde ekranlara geliyor.
Videonun sonunda ise Galaxy S6 ailesinin dahili kablosuz şarj desteği ile gelmesine dikkat çekilirken kullanıcının bu konudaki rahatlığı ekranlara getiriliyor. Sizler markalar arasındaki rekabeti körükleyen bu tarz reklamları nasıl buluyorsunuz? Sizce global anlamda büyük markaların birbirlerini hedef alan reklamlar yapması doğru mu yoksa yanlış mı?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10310 kez okundu.
45 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kablosuz, rakip ve
4 etiket daha reklam s6 edge şarj iPhone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim