Anlık Bildirim

Samsung, yoğun talep nedeniyle Galaxy S3'ün Kanada çıkışını bir hafta erteledi


Galaxy S3, Londra'daki tanıtımının ardından kısa süre içerisinde ön sipariş listelerindeki yerini almıştı. Çıkışına kadar geçen sürede 9 milyon ön sipariş aldığı rapor edilse de henüz resmi bir açıklama yapılmamıştı. Fakat Samsung Kanada'nın resmi Twitter hesabından yaptığı son bilgilendirme, planlanan rakamların çok daha üstünde bir talebin olduğunu ortaya çıkardı.
Kanada'nın beş büyük operatörüyle satışa sunulacak Samsung Galaxy S III için Best Buy ve Future Shop gibi perakendeciler ve diğer kurumlar 20 Haziran tarihinde dağıtımın başlayacağını açıklamıştı. Samsung Kanada ise; Galaxy S3 için gelen 'benzersiz' talep nedeniyle bu tarihi bir hafta ertelemek zorunda kaldı.
İngiltere dahil olmak üzere dünya genelinde birçok ülkede en çok satanlar listesinin tepesine kurulan Güney Koreli üreticinin yeni amiral gemisi, tarihin en çok ön sipariş alan aygıtı olarak nitelendiriliyor.
Samsung Galaxy S, 24 milyon, Galaxy S2 ise 28 milyon satmıştı. İkinci model hızla tüketilmeye devam ederken Galaxy S3'ün de gelişiyle bu yıl sonuna kadar Galaxy S serisinin 100 milyon satışı aşması mümkün görünüyor. 
Haziran - Temmuz aylarında A.B.D'de çıkış yapacak olan Samsung'un Android işletim sistemli akıllı telefonu, Güney Kore'ye de henüz giriş yapmadı. bu önemli ülkeler için bir gecikme söz konusu olup olmadığı bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3509 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy ve
2 etiket daha Android galaxy s3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim