Anlık Bildirim

Samsung'un 7 inçlik akıllı telefonu resmiyet kazandı

Samsung'un 7 inçlik akıllı telefonu resmiyet kazandı

Uzun süredir Galaxy Mega serisine ait olup olmayacağı konusunda iddialar ortaya atılan Samsung'un 7 inçlik akıllı telefonu Güney Kore'de resmiyet kazandı.

Galaxy W adıyla tanıtılan akıllı telefon 7 inçlik ekranında 720p çözünürlük sunuyor ve bu açıdan firmanın en büyük akıllı telefonu olarak kabul ediliyor. Beklenenin aksine cihaz Galaxy Mega serisine ait değil. Samsung cihazda 16:9 görüntü oranını benimsemiş ve bu açıdan akıllı telefonlara biraz daha yaklaştırmış.

Samsung aynı ölçülere sahip benzer cihazlara nazaran tutuş konusunda bir takım iyileştirmeler yaptıklarını ve telefonun daha iyi tutulmasını sağladıklarını belirtiyor. 

Galaxy W akıllı telefonu ekranından da anlaşılacağı üzere daha çok orta seviyeye hitap eden bir yapı sunuyor. 4 çekirdekli 1.2GHz saat hızında çalışan bir işlemciden gücünü alan cihaz 1.5GB RAM ile sistemi desteklerken, 16GB depolama kapasitesine sahip. 

Modelde 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 3200mAh gücünde batarya, Android 4.3 işletim sistemi şeklinde diğer özellikler yer alıyor. Model 490$ fiyat etiketi ile Güney Kore'de satışa sunuldu. Global satışı konusunda ise bir bilgi yok.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3893 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim