Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy A5 modeli internete sızdırıldı


Samsung'un Galaxy A5 modeli internete sızdırıldı

Samsung'un metal kasalı Galaxy Alpha akıllı telefonu lanse edildikten sonra bu tasarımın yeni bir seriye hayat vereceği iddiaları gündeme gelmiş ve telefonların model numaraları internete sızdırılmıştı.

Tamamen metal kasalı olacağı iddia edilen bu serinin aslında beklenenden çok farklı bir formatta olduğu ortaya çıktı. İnternete sızdırılan görsellere göre SM-A ile başlayan model numaralarına sahip bu seri tasarım anlamında Galaxy Alpha ile aynı çizgileri taşıyor ancak farklı bir malzemeden imal edilmiş. 

Kaynaklar bu malzemenin ne olduğunu belirtmezken ele alındığında metal gibi soğuk bir his verdiği belirtiliyor. Anlaşılan Samsung suni deri stratejisinde olduğu gibi kullanıcılara metal hissi yaşatacak alternatif bir yol bulmuş.

Yeni serinin ilk modeli Galaxy A5 adını taşıyor. 5 inçlik Super AMOLED ekranında 720p çözünürlük taşıyan cihazda Snapdragon 400 yongaseti, 13MP çözünürlükte kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera, 16GB depolama kapasitesi, 2330mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikler mevcut. 

Bu durumda Galaxy Alpha tek bir cihaz olarak yoluna devam edecek ve Galaxy A5 yeni bir orta seviye akıllı telefon serisi olarak firmanın bünyesinde yerini alacak. Serinin gelecek aydan itibaren boy göstermeye başlaması bekleniyor. 
 
Samsung'un Galaxy A5 modeli internete sızdırıldı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1874 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy a5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim