Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy J adında yeni bir akıllı telefon serisi hazırladığı iddia ediliyor

Samsung'un Galaxy J adında yeni bir akıllı telefon serisi hazırladığı iddia ediliyor

Gelecek yıl için farklı bir akıllı telefon stratejisi izleyeceği bilinen Samsung'un piyasaya hangi modeller ile çıkacağı merakla bekleniyordu. İnternete sızan bilgiler Samsung'un artık tek harfli isimlendirmeler ile yoluna devam edeceğini gösteriyor. 

Galaxy A serisini resmiyete kazandıran Samsung'un, Galaxy E adında orta seviye bir seri daha hazırladığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Galaxy J adında yeni bir seriden söz ediliyor. 

Galaxy J serisi giriş seviyesine yönelik modeller içerecek. Serinin ilk üyesi ise Galaxy J1 olacak. SM-J100 model numarasına sahip olan cihazda 4.3 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte TFT ekran yer alıyor. 

64-bit trendine uyum sağlayan cihaz farklı olarak Marvell çözümüne yer vermiş. Marvell'ın kısa süre önce tanıttığı Marvell PXA 1908 yongaseti 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındırıyor ve 1.2GHz saat hızında çalışıyor. Beraberinde ise Vivante serisi bir grafik birimi ile geliyor. 

Cihazda sistem 1GB RAM ile desteklenirken, 4GB artırılabilir hafıza, 5MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, 1850mAh gücünde bir batarya, Android 4.4 işletim sistemi, 8.9mm kalınlık, 123gr ağırlık şeklinde diğer özelliklere yer verilmiş. Aslında Galaxy J daha önce Japonya'da piyasaya çıkan bir amiral gemi modelin ismi. Bu bakımdan firmanın isim konusunda bir değişiklik yapabileceği de konuşuluyor. 

Galaxy J serisinin ne zaman satışa çıkacağına dair bir bilgi yok. Ancak serilerin üçer cihazdan oluşacağını varsayarsak Galaxy A, Galaxy E, Galaxy J ile birlikte gelecek yıl için 9 civarında Galaxy akıllı telefonu bizi bekliyor olacak. Amiral gemi modelleri ile birlikte bu sayının daha da artması beklenirken, sayıda azaltıma gideceği bilinen Samsung'un toplam sayıyı kaçta tutacağı ise merak konusu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2653 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim