Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy Note 3 modelinde kullanacağı yazılım ve donanım özellikleri detaylanıyor

Samsung'un Galaxy Note 3 modelinde kullanacağı yazılım ve donanım özellikleri detaylanıyor

Samsung'un amiral gemi modeli Galaxy S4'ün tanıtımının ardından gözler Note serisi akıllı telefonların amiral gemi modeli sayılabilecek Galaxy Note 3'e çevrildi.

5.9 inçlik Full HD ekran konusunda farklı kaynaklardan genelde aynı bilgiler geliyor ve 6.3 inçlik bir ekran ihtimali uzak gibi görünüyor. International Business tarafından elde edilen bilgilere göre ise Samsung, Galaxy Note 3 ile pazarlama konusunda da bazı değişikliklere gidiyor.

Bugüne kadar her amiral gemi modelinde Samsung'un 3G ve LTE destekli modelleri tek versiyonda pazara sunacağı dile getirilmiş ancak bu gerçekleşmemişti. Exynos 5 Octa işlemcisinin artık LTE entegrasyonu ile üretiminin başarılı olması ve kısmen bu işlemcinin Galaxy S4 modelinde kullanılacak olması, Samsung'un elini biraz güçlendirecek gibi görünüyor. Galaxy Note 3 modeli ile Samsung tüm dünyada aynı versiyonu satmaya başlayacak. Ancak işlemci konusunda 4 adet Cortex-A15 çekirdekli Exynos 5440 ve 600 serisi Mali grafik birimi ile geleceğine dair önceki bazı iddialar da bulunuyor.

Galaxy Note 3'ün ekran teknolojilerinin de yine düşük güç tüketimi sağlayan PHOLED panel teknolojisi, Gorilla Glass 3 ve Super AMOLED Full HD olacağı belirtiliyor. Kamera olarak 13MP çözünürlük ağırlıklı ancak 16MP çözünürlükte de olabileceğine dair bilgiler var. 

Galaxy Note 3'ün Google'ın yeni Android sürümü 5.0 Key Lime Pie ile gelmesi beklendiğinden TouchWiz arayüzünün daha fonksiyonel ve büyük ekranlara uygun bir şekilde optimize edilerek kullanıcıya sunulacağı da gelen bilgiler arasında.

Samsung'un başarılı satış rakamlarına ulaşan Galaxy Note serisi nedeniyle yeni modeli için IFA 2013 etkinliği dışında yakın dönemde New York'ta Unpacked etkinliği yapması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2061 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim