Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy S II Plus ile Galaxy Grand Duos modelleri detaylanıyor

Samsung'un Galaxy S II Plus ile Galaxy Grand Duos modelleri detaylanıyor
Güney Kore'nin teknoloji devlerinden Samsung'un Galaxy S II Plus (GT-i9105P) ile Galaxy Grand Duos (GT-i9082) modellerine ait olduğu öne sürülen bazı teknik özellikler ve görseller Blog of Mobile tarafından internete sızdırıldı.

Samsung'un 2011 yılındaki amiral gemisi Galaxy S II ile aynı tasarım çizgilerini paylaşan Galaxy S II Plus, 125.3 mm uzunluğunda, 66.1 mm genişliğinde, 8.98 mm kalınlığında ve 121 gram ağırlığında tasarlanmış. Birebir karşılaştırma yaptığımızda Galaxy S II ile Galaxy S II Plus arasında kalınlık (0.48 mm) ve ağırlık (5 gram) farkının bulunduğunu görmekteyiz. Fakat oluşan bu farkın, batarya kapasitesinden kaynaklanıp kaynaklanmadığı henüz bilinmiyor. Ayrıca akıllı telefonun arka yüzü, Galaxy S II'nin aksine pürüzlü değil.
1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden güç alan ve Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 4.1.1 ''Jelly Bean'' ile gelen Galaxy S II Plus'ın ön yüzünde 2 megapiksel çözünürlüğünde, arka yüzünde ise 8 megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlandırılmış durumda. Akıllı telefonun dokunmatik kapasitif ekranının boyutu 4.27-inç, ekran çözünürlüğü ise 480 x 800 piksel (WVGA).
Blog of Mobile'ın gün yüzüne çıkardığı bir diğer model Galaxy Grand Duos. İsimlendirmesinden anlaşılabileceği üzere iki farklı GSM operatöründen faydalananlar için çift sim kart desteği sunacak Galaxy Grand Duos, 143 mm uzunluğunda, 77 mm genişliğinde, 9.6 mm kalınlığında ve 155 gram ağırlığında tasarıma sahip. Tasarımıyla ilk bakışta Galaxy S III'ü akıllara getiren Galaxy Grand Duos'a, 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci ve Android 4.1.x ''Jelly Bean'' işletim sistemi hayat verecek. Galaxy Grand Duos'un dokunmatik kapasitif ekranının boyutu 4.5-inç, ekran çözünürlüğü ise Galaxy S II Plus ile benzer şekilde 480 x 800 piksel (WVGA) olacak. Galaxy Grand Duos'un ön ve arka yüzündeki kameraların çözünürlüğü Galaxy S II Plus ile aynı.
Galaxy S II Plus ve Galaxy Grand Duos ile ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.
Samsung'un Galaxy S II Plus ile Galaxy Grand Duos modelleri detaylanıyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3204 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim