Anlık Bildirim

"Samsung'un Galaxy S6 satış beklentisi 50-55 milyon arasında"

Samsung'un gelecek ay piyasaya süreceği Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinin gördüğü büyük ilgi hem analiz uzmanları hem de firmanın kendisi için satış beklentilerinin artmasına neden oldu.
Daha önce analizlerde Galaxy S6 serisinin bu yıl 46 milyon satış rakamına ulaşacağı belirtiliyordu. Ancak yeni gelen bilgilere göre Samsung bu yıl satış hedefini 50 milyon olarak belirlemiş durumda. Ayrıca yeni analizler de yıl sonuna kadar 55 milyon rakamının bulunabileceğini ifade ediyor.
Samsung en yoğun satışı Haziran ayına kadar yapacak. Sonrasında ise hareketlilik biraz daha düşecek ve yeni rakiplerin piyasaya çıkacağı yılın son çeyreğinde ise 12 milyona kadar düşecek.
Ülkemizde de 2500TL-3000TL fiyat etiketleri ile olarak piyasaya sürülecek Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinin stoğu şimdiden tükenmiş durumda. Samsung'un tasarım tarafında yaptığı bazı dokunuşlar tüketiciden tam not almış gibi görünüyor. Tahminler doğru çıkarsa firma Galaxy S2 ve S3 dönemlerindeki gibi rekor satışlar yapmaya başlayabilir.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3656 kez okundu.
35 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim