Anlık Bildirim

Samsung'un giriş seviyesine yönelik modelleri Galaxy J5 ve J7'ye ait ilk detaylar ortaya çıktı

Samsung, bu yılın başında piyasaya sürdüğü Galaxy J1 modeli ile duyurduğu Galaxy J ailesine iki yeni model daha kazandırmaya hazırlanıyor. Galaxy J5 ve Galaxy J7 isimlerini taşıyan iki modelin teknik detayları itibariyle alt orta seviye cihazlar olacağı görülüyor. 
Modellerin teknik detaylarından bahsedecek olursak Galaxy J5 modeli; 5 inç HD LCD ekrana, Qualcomm Snapdragon 410 yongasetine, 1.5GB RAM'e, microSD kart destekli dahili 8GB hafızaya ve 2600mAh güçte bataryaya sahip. 8.5 mm kalınlığı bulunan modelin ağırlığı ise 149 gram. 
Daha büyük yapıdaki Galaxy J7 modeline baktığımızda ise; 5.5 inç HD LCD ekrana sahip telefonda 8 çekirdekli Marvel PXA1936 yongaseti, 1.5GB RAM, microSD kart destekli tercihe göre 4/8GB'lık dahili hafıza ve 3000mAh güçte batarya bulunuyor. Galaxy J5'e biraz daha ağır ancak daha ince yapıda olan modelin ağırlığı 170g, kalınlığı 7.9 mm.
Görüntüleme tarafında 5MP ön kameraya sahip olan modellerin arkasında 13MP'lik kamera yer alsa da, final sürümde 8MP'lik bir kameraya yer verilebileceği belirtiliyor. Android'in 5.1 Lollipop sürümüyle piyasaya sürülecek cihazlarda aynı zamanda 4G LTE şebeke desteği de yer almakta.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6799 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy j5, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim