Anlık Bildirim

Samsung'un hedefi Haziran sonuna kadar 35 milyon Galaxy S5

Samsung'un hedefi Haziran sonuna kadar 35 milyon Galaxy S5

Şubat ayı sonunda Galaxy S5 lansmanı sırasında temkinli davranan ve piyasaları bir beklenti içerisine sokmayan Samsung, ilk satış rakamları gelmeye başladıktan sonra yeni hedefini de ortaya koydu.

Bir Samsung yöneticisine dayandırılan haberde firmanın Haziran ayı sonuna kadar Galaxy S5 satış beklentisinin 35 milyon adet olduğu açıklandı. Bizzat mobil cihaz bölümü başkanı Shin Jong-kyun tarafından satış hareketleri takip ediliyor ve Samsung açısından Galaxy S5'in bir dönüm noktası olacağı düşünülüyor.

Galaxy S5 modelinin 11 Nisan tarihinde 125 ülkede satışa çıktığı hesap edildiğinde 35 milyon satış rakamına yaklaşık 80 günde ulaşacağı anlamına geliyor ki aylık ortalama 12 milyon üniteye tekabül ediyor. Bu rakam geçen yıl ki ilk Galaxy S4 hedeflerinden de yüksek.

Bir haftadır Galaxy S5 modelinin ilk sipariş rakamlarının Galaxy S4'ü ikiye katladığı gündeme geliyor. Bu bilgiler kesin bir satış rakamına işaret etmese de Samsung'u oldukça umutlandırmışa benziyor. 

Kaynaklar ayrıca Galaxy S4 modelinin toplamda 63 milyon sevkiyata imza attığını belirtiyor. Bunun 40 milyonu son kullanıcıya ulaşırken, 23 milyonu ise halen raflarda bekliyor. Samsung'un iddialı bir fiyat kırımı ile Galaxy S4 stoklarını bitirebileceği ifade ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1204 kez okundu.
44 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim