Anlık Bildirim

Sanal cüzdan desteği ile Jawbone Up4 duyuruldu

Fitness tabanlı giyilebilir cihaz pazarının önemli isimlerinden Jawbone, son dönemin popüler trendi mobil ödeme sistemlerine uzak kalamadı ve sanal cüzdan desteği sağladığı Jawbone Up4 bilekliğini duyurdu.

Serinin önceki modelleri gibi fitness verilerini ve uyku düzenini takip eden Up4 mobil ödeme konusunda farklılaşıyor. NFC ile donatılan Up4, Apple Pay sisteminde olduğu gibi rastgele oluşturulmuş bir token aktarımı ile ödeme işlemini gerçekleştiriyor. Bu token şifrelenmiş veriler ile aktarımı doğrulamak için kullanılıyor. 

Jawbone mobil ödeme sistemi için American Express ile anlaşmaya vardı. Kullanıcılar Jawbone uygulaması ile ödemeyi yaptıktan sonra hesap hareketlerini AmEx uygulamasını geçerek görebiliyor. Bu bakımdan sistemi sadece AmEx müşterileri kullanabilecek. 

Jawbone mobil ödeme sistemi için akıllı saat arayanlara da iyi bir alternatif olmayı hedefliyor. Ancak bu şimdilik sadece tek bir sistem müşterilerine yönelik olacak. Jawbone Up4 modelinin yaz aylarında 199$ fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim