Anlık Bildirim

Şelale ekrana sahip Vivo NEX 3'ün tasarımı açığa çıktı

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, merakla beklenen yeni telefonunun taslak çizimlerini paylaştı. Şelale ekrana sahip Vivo NEX 3, etkileyici bir görünüm sunacak.
Vivo’nun Ürün Yöneticisi Li Xiang dün Vivo NEX 3'ün kavisli ekranını açığa çıkaran bir teaser yayınlamıştı. Akıllı telefondaki kavis, Samsung'un amiral gemisi telefonlarında gördüğümüzden daha belirgin olacak. Xiang bugün ise Vivo NEX 3'ün tasarımını tüm açılardan gösteren bir taslak çizim paylaştı.
Cihazın önünde süper ince üst ve alt çerçevelere sahip bir ekran bulunuyor. Ayrıca ince form faktörü ve üst çerçevesinde bir selfie kamerasının bulunmaması yeni ekrana gömülü kamera teknolojisi ile geleceğinin bir işareti olabilir. Kenarlarında ise fiziksel tuşa yer verilmediğini görüyoruz.

Şelale ekran nedir?

Ekranın her iki yanında da aşağıya doğru sert şekilde uzayan şelale görünümünde bir kavis var. Bu nedenle söz konusu ekran tasarımına "şelale ekran" deniliyor. Arka panelinde ise mekanik bir saat tasarımını andıran üçlü kamera sistemi mevcut.
Ayrıca görünürde parmak izi tarayıcısının olmaması, cihazın ekrandan parmak izi okuma özelliği sunacağına işaret ediyor. Vivo NEX 3'ün ne zaman resmiyet kazanacağı henüz netleşmedi. Merakla beklenen telefon 2019 sonu veya 2020 başında tanıtılabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5964 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim