Anlık Bildirim

Şimdi de Galaxy J2 Pro

Üst seviye akıllı telefon segmentinde, geçmişe göre biraz vites azaltan Samsung, alt seviye segmentte ise oldukça hareketli. Birbiri ardına yeni akıllı telefonlar piyasaya çıkıyor.

Henüz Samsung Galaxy J2 2016 modelinin üzerinden 1 ay geçmeden, güncellenmiş donanıma sahip Galaxy J2 Pro akıllı telefon modeli duyuruldu. Pro modelinde pek çok önemli fark mevcut.

Galaxy J2 2016 modelini hatırlayacak olursak, 5 inçlik 720p çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, 4 adet Cortex-A7 çekirdekli Spreadtrum işlemci, 1.5GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 2600mAh kapasiteli bir batarya, Android 6.0 işletim sistemi sayılabilir.

Galaxy J2 Pro

Galaxy J2 Pro modelinde ilk olarak RAM boyutunun 2GB, depolama boyutunun da 16GB yapıldığını belirtelim. Bu sayede, telefon daha akıcı bir sisteme sahip olacak. Samsung, bu telefonda da Turbo Speed Technology (TST) adındaki çözümü kullanıyor. Çözüm, arka planda beklemede kalmış işlemleri kapatıyor ve telefonun akıcılığını koruyor. Ayrıca çekirdek uygulamalarda yapılan optimizasyonlar ile bellek kullanımında yüzde 40 tasarruf sağlanmış.

Modelde, orijinali gibi yine Smart Glow bildirim teknolojisi kullanıyor. Smart Glow, ön taraftaki LED bildirim yerine, aydınlatma sistemini kamera yuvasının çevresine yerleştiriyor. Kullanıcılar farklı fonksiyonları Smart Glow teknolojisine ekleyebiliyor.

Örneğin gelen uygulama bildirimine göre farklı bir renk belirleyebiliyor veya batarya, depolama alanı gibi donanım bazlı uyarılarda da farklı renkte bildirimler alınabiliyor. Son özellik ise geri sayım ile fotoğraf çekerken kullanıcının uyarılması oluyor.

Bunun haricindeki özellikler aynı kalmış. Fiyatında ise çok az bir artış var. Orijinal model 144$ civarındaydı. Yeni model ise 147$ fiyat etiketi ile piyasaya sürülmüş durumda. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim