Anlık Bildirim

Şimdi de LG Gx dedikoduları başladı

Şimdi de LG Gx dedikoduları başladı

LG'nin G2 mini adlı 4.7 inçlik yeni bir akıllı telefon modeli dedikodularından sonra bu kez de 5.5 inçlik ekrana sahip Gx adlı bir modelin iddiaları gündeme gelmeye başladı.

Güney Kore'de ortaya çıkan bir belgeye göre LG, Gx adlı yeni akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Ancak cihazın bazı özellikleri kafa karıştırıcı nitelikte. Zira LG yaptığı açıklamada G serisi akıllı telefonlarında Snapdragon 800 yongasetini kullanacağını açıklamıştı. LG Gx modelinde ise Snapdragon 600 yongasetinin kullanıldığı belirtiliyor.

Bu açıdan bakıldığında ya iddialar doğru gerçeği yansıtmıyor ya da bilgilerin aktarılmasında bir yanlışlık var. Ayrıca LTE-A altyapısına destek sunması da yongasetinin Snapdragon 800 olma ihtimalini akıllara getiriyor.

LG Gx modelinde 5.5 inçlik bir ekran, 2GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 13 MP çözünürlükte arka kamera, 3140mAh batarya şeklinde diğer özellikler yer alacak. Bunun haricinde model ile ilgili daha fazla bir detay yok. Ancak ilerleyen haftalarda bazı sertifikasyon bilgilerinin ortaya çıkabileceği belirtiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1751 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g3, lg g2 ve
2 etiket daha lg lg g flex
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim