Anlık Bildirim

Şimdi de Samsung Galaxy Note 6 Lite ihtimali

Samsung’un Phablet sınıfındaki lokomotif modeli Galaxy Note serisi, bu yıl iki hatta üç versiyonla bile gelebilir. Firmanın satışları artırma adına strateji değiştirdiği ifade ediliyor.

Samsung’un yılın ikinci yarısı için Galaxy Note 6 amiral gemi modelini hazırladığı artık herkesin malumu. Hatta bir yeni bir Note Edge versiyonu da olabilir ancak bilinmeyen bir şey var ki o da bir Lite sürümünün gündemde olduğu.

Sızdırılan bilgilere göre, Galaxy Note 6 modelinin yanında bir de Galaxy Note 6 Lite modeli olacak. Bu model performans anlamında olmasa da, diğer bazı özellikleri kırpılmış bir yapıda olacak.

Galaxy Note 6 Lite modelinde yine 5.8 inçlik Super AMOLED ekran kullanılıyor ancak bu kez çözünürlük Full HD seviyesinde. Snapdragon 820 yonga seti güç ve 4GB LPDDR4 RAM ile birlikte, aslında pek Lite olmayan bir performans ortaya koyacak. Kaynaklar, yonga setinde hızın bir miktar daha düşürülebileceğini ifade ediyor.

Galaxy Note 6 modelinde ise 5.8 inçlik Super AMOLED 2K ekran, daha hızlı Snapdragon 823 yonga seti ve 6GB LPDDR4 RAM bellek yer alıyordu. Bu bakımdan her iki model de performansının zirvesinde bir çizgi izleyecek diyebiliriz.

Galaxy Note 6 modeli için en erken Temmuz ayı ortaları işaret ediliyor. Muhtemelen Galaxy Note 6 Lite modeli de, IFA 2016 fuarına saklanana sürprizlerden birisi olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7798 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim