Anlık Bildirim

Son güncelleme ile Skype'a pek çok kullanışlı özellik eklendi

Son güncelleme ile Skype'a SMS yollama, OneDrive dosyalarını doğrudan paylaşabilme gibi pek çok kullanışlı özellik eklendi. Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.
Microsoft, Skype için büyük bir güncelleme yayınladı ve güncelleme ile birlikte Skype kullanıcıları pek çok yeni özelliğe kavuşacaklar. Güncelleme ile birlikte kullanıcılarla buluşacak birbirinden kullanışlı özelliklerden bazılarına gelin birlikte göz atalım.
Bunlardan en önemlisi, artık Skype hesabınız üzerinden SMS yollayarak, SMS alabileceksiniz. Bu özellikten yararlanmak için yalnızca arayan kimliği belirlenmiş bir Skype numarasına sahip olmanız gerekiyor. Ancak şunu belirtmeliyiz ki bu özellik ilk etapta yalnızca ABD'deki kullanıcılar için kullanıma sunuldu ve ilerleyen zamanlarda diğer bölgelerde de kullanıma sunulması bekleniyor.
Bir diğer önemli yeni özellik ise, artık OneDrive dosyalarınızı Skype ile doğrudan paylaşabileceksiniz. Tek yapmanız gereken sohbetlerde yer alan “+” butonuna tıklamak ve sonrasında rahatlıkla OneDrive dosyalarınızı paylaşabileceksiniz.
Ayrıca yeni güncelleme ile birlikte artık Skype üzerinden tanıyor olabileceğiniz kişilere de erişebileceksiniz. Tıpkı Facebook, Instagram benzeri sosyal ağlar gibi Skype da size tanıma ihtimaliniz yüksek olan kişileri önerecek. 
Veri kullanımına gelecek olursak, uygulama artık otomatik olarak fotoğraf indirirken işlemi Wi-Fi mi yoksa mobil veri üzerinden mi yapacağını sizin onayınızla belirleyecek. Ayrıca dosyaları otomatik olarak indirmemeyi de seçebilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim