Anlık Bildirim

Sony Mobile'ın Xperia GX ve Xperia SX modelleri fiyatlandı

Sony Mobile'ın mayıs ayında resmiyet kazandırdığı Xperia GX ve Xperia SX modelleri fiyatlandı. Önümüzdeki ağustos ayından itibaren Japon teknoloji meraklılarıyla buluşması beklenen Xperia GX, 72.240 Yen (~920$) fiyat etiketine sahip olacak. 95 gramlık tasarımıyla LTE desteği sunan dünyanın en hafif akıllı telefonu olarak nitelendirilen Xperia SX ise 58.800 Yen (~750$) fiyatla satılacak.
1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 platformunun, Adreno 225 grafik biriminin ve 1 GB RAM'in güç verdiği akıllı telefonlar, Android 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' mobil işletim sistemi ile Timescape arayüzünü bütünleştiriyor.
Sony Xperia GX, 4.6-inç boyutunda HD dokunmatik ekranı (Reality Display), 16 GB dahili flash belleği, Full HD video kaydedebilen 13 MP kamerayı ve 1700 mAh bataryayı bünyesinde barındırırken; Sony Xperia SX, 3.7-inç boyutunda qHD dokunmatik ekran, 8 GB dahili flash bellek, Full HD video kaydı yapabilen 8 MP kamera ve 1500 mAh batarya ile donatılmış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27795 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim