Anlık Bildirim

Sony Xperia M Ultra, 16 megapiksel ön kamerayla gelebilir

Weibo kaynaklı yeni bir söylentiye göre Sony kısa bir süre sonra 6 inç ekranlı, 16 megapiksel gibi etkileyici bir selfie kamerasıyla donatılmış yeni bir Xperia akıllı telefon çıkarabilir.
Yakın bir zamanda piyasada Xperia M Ultra olarak adlandırılan yeni bir Sony Xperia akıllı telefon görebiliriz. Weibo üzerinden sızdırılan yeni cihazın etkileyici bir 16 megapiksel ön kameraya sahip olacağı iddia ediliyor. Duyumlarıyla ünlü HQ Vision'a göre Sony Xperia M Ultra, 6 inç Full HD Triluminos ekran ve Qualcomm Snapdragon 652 SoC ile donatılacak. Diğer özellikleri arasında; 23 megapiksel çift arka kamera, parmak izi tarayıcısı, USB Type-C portu, Quick Charging 3.0 desteği ile birlikte 4280mAh pil, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı yer alıyor.
Ancak bu sızıntıyla ilgli henüz Sony'nin hiçbir açıklama yapmadığını hatırlatalım. Şirketten resmi bir açıklama gelene kadar bu duyumlar ancak bir söylenti olarak değerlendirebiliriz. Japon akıllı telefon devi şimdiye kadar piyasaya Xperia Ultra aralığında Xperia C5 Ultra ve Xperia T2 Ultra olmak üzere iki telefon sunmuştu.
Son zamanlardaki bir diğer söyleti de Sony'nin HDR ekran teknolojisine sahip ilk akıllı telefonu üretmeyi planladığı yönündeydi. Bahsi geçen cihazın da Sony'nin bir sonraki X-Serisi akıllı telefonu olması beklenen Xperia X Premium modeli olduğu bildirilmişti. Yayınlanan rapor, Sony Xperia X Premium'un maksimumda 1300 nit seviyesine ulaşabilen 1000 nit gibi bir parlaklık sunacağını belirtirken, cihazın 1.07 milyar renk görüntüleme desteğine sahip olacağını bildirmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5307 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, kamera ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim