Anlık Bildirim

Sony Xperia serisinde yer alan "Gece Modu" özelliği kaldırılıyor

Sony Xperia XA1 modelinde yer alan Gece Modu (Mavi Işık Filtresi) özelliği, Oreo güncellemesinden sonra kaldırılıyor. Bundan böyle hiçbir Xperia telefonda Gece Modu olmayacak!
Akıllı telefon üreticilerinin Gece Modu (Mavi Işık Filtresi) seçeneğini cihazlarına eklediği bir dönemde, Sony'den şaşırtıcı bir haber geldi. Sony Xperia XA1 modelinde yer alan Gece Modu'nun yakın zamanda gelecek olan Oreo güncellemesi ile kaldırılacağı belirtiliyor. Haberin kaynağı ise şirketin resmi Twitter sayfası.

Haber nasıl ortaya çıktı?

Bir Sony kullanıcısının şirketin resmi Twitter hesabına gönderdiği mesaja aldığı yanıt, Sony'nin Gece Modu seçeneğini hiçbir Xperia modeline eklemeyeceğini doğruluyor. Söz konusu özellik şu an sadece Xperia XA1 modelinde yer alsa da, şirket akıllı telefonlarının Oreo güncellemesinden sonra Gece Modu işlevine sahip olmayacağını belirtiyor.
Son olarak ekran görüntüsünde gördüğünüz üzere, kullanıcılarına Gece Modu özelliği için üçüncü parti yazılımlar kullanılması tavsiye edilmiş. Günümüzde uygulamalara ve hatta web sitelerine bile eklenen Gece Modu seçeneğini Sony gibi köklü bir şirketin yok sayması gerçekten oldukça şaşırtıcı. Şirket bu kararından geri adım atacak mı? Hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim