Anlık Bildirim

Sony'nin 2012 yılı akıllı telefon yol haritası sızdı


2011 yılı son çeyreğini zararla kapatan Sony, CES fuarında tanıttığı ürünlerle 2012 yılı için oldukça iddialı olduğunu gösterdi. Sony Ericsson Hindistan departmanından sızdırılan bir yol haritasında da bu ülkede piyasaya çıkacak yeni modeller ve fiyatları ortaya çıktı.

Listede 11 yeni modelin kod adı bulunuyor. Bunların bazıları çift çekirdekli işlemci ve Android 4.0 işletim sistemine sahip ve daha önce internete bilgileri sızanlar olmuştu. Örneğin Nypon 1GHz hızında çift çekirdekli işlemci ve 4 inçlik Bravia Engine motoruna sahip HD çözünürlüklü bir model. Kumquat ise 1GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci ve 3.5 inç Bravia motoruna sahip ekranı olan diğer bir model.

Listeye göre Nypon, Kumquat ve Pepper Nisan ayında tüketiciyle buluşacak. Tahminen daha öncesinde de ABD ve Avrupa'da satışa sunulmuş olacaktır. Modellerin tahmini fiyatları Nypon 475$, Kumquat 336$, Pepper 396$ şeklinde. 

Listede dikkat çeken ise Mint adlı modelin 720$ civarında Eylül ayında satışa sunulacak olması. Bu modelin Sony'nin 2012 yılı için düşündüğü amiral gemisi olması muhtemel. Listedeki modellerin kesin olarak satışa sunulup sunulmayacağı belli değil. Ancak ABD ve Avrupa'da bu fiyatların daha düşük olacağı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7593 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pepper
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim