Anlık Bildirim

Sony'nin yeni Android arayüzü konseptine ait görüntüler ortaya çıktı

Sony'nin yeni Android arayüzü konseptine ait görüntüler ortaya çıktı
 
Geçtiğimiz günlerde Sony'nin Xperia cihazları içi sıfırdan yeni bir arayüz tasarladığını bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise stok Android arayüzüne çok yakın bir deneyim sunacağı söylenen yeni arayüzün konseptine ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerin Sony konseptine ait olması üreticinin nasıl bir görünüm tasarlamak istediği hakkında önemli bilgiler veriyor.
Arayüze ait ilk detaylar geçtiğimiz hafta İsveç'te başlayan beta programı ile ortaya çıkmıştı. Bu kez ise Swedroid sitesi yeni görselleri ve bilgileri yayınladı. Android 5.1 işletim sistemini temel alan arayüz Google'ın sunduğu saf android deneyimine ulaşmayı amaçlayacak.Görüntülerde gördüğümüz kadarıyla yalnızca arka plan, uygulama simgeleri gibi ufak değişiklikler içeren bu arayüzde Sony'nin geliştirdiği yazılımlar yine kendine yer buluyor. 
Bugün Android pazarında yeni üreticilerin bile kendine özel arayüz geliştirme çabasında olduğunu görüyoruz. Ancak büyük üreticilerin çoğu da uzun süredir geliştirdikleri arayüzleri sadeleştirmek için uğraşıyor. Bu noktada Sony'nin izlediği "Stok arayüze çok yakın" bir arayüz geliştirme hamlesini nasıl buluyorsunuz? Diğer üreticiler de zamanla bu konuda benzer adımlar atabilir mi?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6044 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni, Android ve
3 etiket daha xperia sony arayüz
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim