Anlık Bildirim

Tim Cook iPhone'lara eklenecek yeni özellikler için çok iddialı konuştu

Apple'ın bir numaralı ismi Tim Cook, CNBC'den Jim Cramer'a oldukça iddialı bir röportaj verdi. Apple CEO'su yeni nesil iPhone'larda "olmadan yaşayamayacağınız" özelliklerin yer alacağını söyledi.
Apple'ın CEO'su Tim Cook, gelecekteki iPhone modellerinin "oyunu değiştirecek" bazı yeni özelliklere sahip olacağını ifade etti. Pazartesi günü CNBC'den Jim Cramer'a konuşan Cook, üretim hattında mevcut iPhone sahiplerini telefonlarını yükseltmeye ikna edecek iPhone'ların olduğunu belirtti.
Apple'ın patronu kullanıcılara yeni iPhone'larda "olmadan yaşayamayacakları" özellikler sunacaklarını söyleyerek çıtayı daha da yükseltti; "Geriye dönüp baktığınızda bunlar olmadan nasıl yaşadığınızı merak edeceksiniz". Cook'un ender görülen röportajlarından birinin iPhone satışlarının yavaşladığı şu döneme denk gelmesi de bir başka dikkat çeken ayrıntı oldu. Kendisi bu yavaşlamanın Apple'a has olmadığını ve tüm akıllı telefon üreticilerinin aynı durumdan etkilendiklerini söylüyor.
Şirketin tek sorunu iPhone büyümesinin yavaşlaması değil. Apple ayrıca rakiplerinin önünde yer almak için yeteri kadar yenilikçi olmamakla eleştiriliyor. Cook da bu endişeleri gidermeye çalıştı. Üretim hattında büyük yenilik olduğunu söyleyen Apple CEO'su inanılmaz heyecan verici şeyler üzerine çalıştıklarını ifade etti. Röportajın bir başka ilginç bölümü ise Apple'ın satın alma stratejisini konu alıyor. Cook, ayda en az bir defa yeni bir şirket satın aldıklarını belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7451 kez okundu.
43 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tim cook, ceo ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim